Bli bedre kjent med familien Utsi!

 

Davvi Siida er et samisk turistforetak som arrangerer natur og kulturopplevelser basert på den samiske kulturen. Familien Utsi består av daglig leder og mor Ellinor, far Ailu,  sønnene Ànde Niilas og Ivvár Ailu samt datteren Sárá Márjá. Samtlige familiemedlemmer jobber som reindriftsutøvere og turistverter, og byr på deres kunnskap til den samiske kulturen og reindriften.  Familien Utsi driver med reindrift som hovednæring og følger reinen i dens årsvandring fra vinterbeite i Tana til Nordkyn når sommeren nærmer seg.

 

 

VÅR HISTORIE

 

Familien Utsi har sine reindriftsrøtter langt tilbake gjennom sine forfedre, og har videreført kunnskapsarven til kommende generasjoner. Naturen er vår bankkonto, av den skal vi alltid hente ut kapital i form av naturressurser - naturen er vår kultur. Turistvirksomheten Davvi Siida ble etablert i 2007, og har siden da levert produktet A Taste of Lapland til Hurtigruten. I 2011 kjøpte vi campingplassen ved Finngamvannet, hvor vi i tillegg til overnatting også byr på samisk kultur og matopplevelse i lavvu.

 

HOS OSS

 

I Davvi Siida kan du lære om vår historie og kultur som et av verdens urbefolkningsgruppe. Kom nærmere reinen, nyt roen og ta med et minne fra håndverkutsalget. Familien Utsi ønsker dere velkommen - bures boahtin!

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

send oss en melding:

 

 

 

RING OSS GJERNE DIREKTE:

 

+ 47 947 99 864

 

 

 

 

Du finner oss her:

 

 

 

© Davvi siida AS 2014  |

 design & web: Arktisk design